Prijateljski pikado turnir ¨Požeško Grgurevo¨ povodom Dana grada Požege

ŠUS Zlatna dolina
(FOTO: ŠUS Zlatna dolina)

03.03.2016. | B.M./P.S.S
Pregleda: 2020

Športska udruga slijepih grada Požege i Požeško - slavonske županije "Zlatna dolina" u subotu, 5. ožujka organizira prijateljski pikado turnir "Požeško Grgurevo 2016".

Turnir će se održati u prostoru Udruge u Sokolovoj 5, u Požegi od 9 do 15 sati. U 9 sati je svečano otvorenje, u 9.15 sati izvlačenje parova i početak turnira. U 15 sati će biti proglašenje pobjednika nakon kojeg slijedi i zajednički ručak te druženje svih natjecatelja.

Ovo natjecanje organizira se povodom obilježavanja Dana grada Požege i proslave Grgureva.


Tjedan dana poslije, u subotu, 12. ožujka, na sam Dan grada ŠUS "Zlatna dolina" organizira 17. Memorijalni kuglački turnir "A. Obradović & D. Jaroš" Požega 2016. Turnir će se održati na Gradskoj kuglani u Požegi (Osječka 7) s početkom u 8.15 sati dok će svečano otvorenje biti u 10.30 sati.


Ovo natjecanje je ujedno i 6. kolo 1. Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne.

ŠUS Zlatna dolina je prošle srijede na svečanom proglašenju najboljih požeških sportaša za 2015. godinu u izboru Požeškog športskog saveza osvojila 2. mjesto u kategoriji Udruga sportaša s invaliditetom. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI