Proslava rođendana kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga:¨Šuker je obećao dovesti brončane Vatrene¨

Izlijevanje ploče za kioska u Vidovcima
(FOTO: NK Dinamo Vidovci-Dervišaga)

01.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6839

Nogometni klub Dinamo Vidovci-Dervišaga ove godine obilježava 70 godina rada i postojanja. Dobili su i trofej Požeškog sportskog saveza na nedavno održanoj svečanoj dodjeli.

- Centralna svečanost će biti 15.9. ove godine kada je službena obljetnica kluba. Kroz godinu imamo razne planove i aktivnosti koji su vezani za obilježavanje obljetnice. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nam je obećao dovesti generaciju brončanihreprezentativaca iz 1998., obećali su nam i iz Dinama iz Schaffhausena se pridružiti u proslavi pa ne znamo još točno kada će tko moći doći pa još nisu svi detalji oko toga dogovoreni. Pripremamo i monografiju, radimo na dovršenju igrališta s umjetnom travom, a gospodin Polak plete mreže. U suradnji s gradom, naši volonteri poput Ive Radičevića rade na nabavljanju kocki kojima bi se trebalo popločati prilaz igralištu - rekao je za 034portal Marinko Marić iz kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Kaže kako su napravili projekt, dio sredstava bi trebali povući iz Europskog fonda za ruralni razvoj, a kao centralnu stvar radova oko uređenja stadiona navodi plan za izgradnju još jednog pomoćnog igrališta te izlijevanje ploče za kiosk koji bi trebao služiti kao mjesto kraj igrališta s umjetnom travom gdje se može sjesti, popiti piće, nešto pojesti.


- Danas su Mijat Rašić, Danijel Rendulić, Josip Bonić i Milan Martić izlili ploču za kiosk, sljedeći korak je uređivanje svlačionica jer imamo oko 100 registriranih igrača i zna biti gužva. Idući tjedan imamo godišnju izvještajnu skupštinu, Žuja kup je u Vidovcima od 23. do 30. travnja pa se nadamo i radimo na tome da do tada sve bude gotovo. Načelno, svaki tjedan će biti neka akcija, ne stajemo ove godine - zaključio je Marić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI