Bruno Raguž odveo Požežane do zlata u Virovitici

Stariji pioniri NK Slavonija
(FOTO: Škola nogometa Požega)

22.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5781

Nakon što su mladi igrači Nogometnog kluba Slavonija, 2005. godište, u subotu osvojili međunarodni turnir "No limit RBA kup" u Virovitici, jučer su i igrači 2004. godišta osvojili ovaj jaki zimski kup. Izvještaj nam šalje voditelj Škole nogometa Požega Mario Raguž.

"Prvu utakmicu su naši igrači izgubili 3:1 u skupini od odlične ekipe FK Bosna Kalesije. Jedini pogodak je postigao Luka Leon Šupljak. To je škola nogometa iz BiH koja odlično kotira na međunarodnim turnirima diljem Europe. Ovaj poraz nam je dobro došao jer smo tek tada shvatili da svi igraju dobar nogomet i da moramo pokazati sve znanje i maksimalno se potruditi da budemo na tronu ovoga jakog turnira", izjavio je Raguž, te dodao:

"Drugu utakmicu pobjeđujemo ekipu No Limita 2 visokim rezultatom 9:0 (Bruno Raguž 4, Adam Jovanović, Luka Milosavljević 2, Marko Milobara i Luka Leon Šupljak). Treću utakmicu u skupini su naši igrači morali dobiti za prolaz dalje. Igrali smo protiv osječke akademije Krpan Babić. Odigrali smo maestralno i uvjerljivo pobijedili rezultatom 4:1 (Bruno Raguž, Luka Milosavljević, Roko Anić i Marko Milobara). Polufinale smo igrali protiv domaće ekipe No limit 1 i pobijedili rezultatom 2:0 (Bruno Raguž i Luka Milosavljević). U finalu se sastajemo sa ekipom koja nas je jedina pobijedila na početku natjecanja i vraćamo našom pobjedom u finalnoj utakmici rezultatom 3:1 (Luka Milosavljević i Roko Anić). Na kraju zasluženo osvajamo prvo mjesto."


Najbolji strijelac turnira je Bruno Raguž dok su za Požežane nastupali: Tin Ujević, Filip Margeta, Marko Milobara, Luka Milosavljević, Bruno Raguž, Karlo Bajt, Adam Jovanović, Luka Leon Šupljak, Kristian Kopilaš i Roko Anić. Ekipu je vodio trener Mario Raguž.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI