Međunarodni turniri: Dea Pečur osvojila srebrnu medalju, a Leo Drašković brončanu

Džudaši kluba Judokan
(FOTO: Judokan)

16.02.2016. | V.B.
Pregleda: 2180

Džudaši kluba Judokan sudjelovali su na dva međunarodna turnira, u Laktašima u BiH-a te u Temerinu u Srbiji.  Na turniru u Laktašima sudjelovalo je 650 džudaša iz 33 kluba i 10 zemalja. Za džudo klub Judokan srebrnu medalju osvojila  je Dea Pečur, brončanu medalju osvojio je Leo Drašković, dok su se zlatnim medaljama okitili Edi Bojčić i Klaudio Pipinić koji je ujedno proglašen i za najboljeg sportaša natjecanja.

Drugi dio ekipe natjecao se u Temerinu na turniru na kojem je sudjelovalo 800 sportaša iz 55 klubova i 12 zemalja. U izuzetno jakoj konkurenciji zlato za požeški klub odnijela je Angelica Legac koja je u konkurenciji svih natjecatelja također primila pehar za najbolju natjecateljicu turnira.

"Za ostatak ekipe konkurencija je bila nešto jača te su, uz malo peha, peta mjesta osvojili Niko Radić, Šimun Begović, Monika Pavličević i Mislav Mandić", javili su rezultate iz džudo kluba Judokan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI