Kickboxer Tomislav Ivčetić osvojio srebrnu medalju u Karlovcu, sudjelovalo 159 klubova iz 21 države

Igor Krizmanić i Tomislav Ivčetić
(FOTO: KBK Bushido)

16.02.2016. | V.B.
Pregleda: 3818

Natjecatelji Kickboxing kluba "Bushido" nastupili su na WAKO Europskom kupu koji je održan od 12. do 14. veljače u Karlovcu. Sudjelovalo je 1.538 natjecatelja iz 159 klubova i 21 države.

Požegu i svoj klub predstavljali su Tomislav Ivčetić i Josip Jurić. Josip Jurić nastupio je u seniorskoj konkurenciji u  disciplini Kick Light do 63 kg. Josip je u osmini finala pobijedio predstavnika Mađarske rezultatom 3:0 da bi u četvrtini finala izgubio od predstavnika BiH rezultatom 0:3. Kako je Josipu ovo tek drugo natjecanje u klubu su zadovoljni njegovim borbama jer Josip ima veliki potencijal, kaže predsjednik KBK Bushido Igor Krizmanić.

Tomislav Ivčetić nastupio je u seniorskoj konkurenciji u disciplini Low kick do 71 kg. Tomislav je iskusan borac s velikim brojem borbi iza sebe. U polufinalu se susreo s odličnim borcem iz zagrebačkog kluba Holy Spirit. Odlično je otvorio meč te je tijekom cijele borbe dominirao ringom, a na kraju pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 .





U finalnoj borbi čekao ga je borac iz Mađarske. Krizmanić prepričava da Ivčetić nije dobro ušao u meč te mu je protivnik u prvoj rundi uzeo puno bodova što je kasnije bilo teško nadoknaditi. Pred kraj meča Ivčetić je počeo raditi i vezati udarce tako da se i borac iz Mađarske dva puta našao na podu, no vremena za nadoknadu bodovne razlike  više nije bilo. Zaslužena pobjeda Mađara 2:1, a za našeg borca srebrna medalja s WAKO Europskog kupa, rekao je Krizmanić.

- Zbog ozljede šake nije nastupio Karlo Kapetanović koji je također veliki potencijal u kontaktnim borilačkim sportovima. Medalja s ovako velikog natjecanja je izuzetno priznanje samome borcu - rekao je Igor Krizmanić kojemu je ovo, kao i treneru Saši Božić veliko priznanje za rad.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI