UPDATE: Na pruzi u Gradcu poginuo drvorezač iz sela. Dva dana se nije javljao na mobitel (FOTO)

Nesreća na pruzi u Gradcu
(FOTO: Anđelko Banović)

13.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 28257

Oko 19 sati u Gradcu pored Pleternice smrtno je stradao pješak. Na njega je na pruzi, 1000 metara u smjeru Požege, naletio vlak. Na mjestu događaja bila je hitna, a trenutačno očevid obavlja policija. Identitet i spol sradale osobe još uvijek nisu poznati.






Na pružnom prijelazu u Gradcu 15-tak putnika čeka prijevoz za Požegu kamo su i krenuli. Kažu da je strojovođa primijetio osobu na pruzi, no vlak nije mogao tako brzo stati. Pruga je na dionici Pleternica-Blacko zatvorena za promet.


Identitet osobe još nije potvrđen jer je tijelo u jako lošem stanju. Putnici iz vlaka kažu da je tijelo obezglavljeno,a naknadno nam je potvrđeno samo da je riječ o muškoj osobi.



















Dodano 14.2.

Neslužbeno doznajemo da je sinoć na pruzi život izgubio 51-godišnjak iz Gradca čija je obiteljska kuća samo 150 metara od mjesta događaja.

Sinoć do kasno na mjestu događaja s nestrpljenjem su kraj očevida iščekivali brat i prijatelji poginulog. Kažu da se dva dana nije javio na mobitel te da strahuju od najgoreg.

- Ima 51 godinu. On i brat su drvorezači. Radili su zajedno cijelo vrijeme. Zadnja dva dana jednostavno ni traga ni glasa od njega. Brat ga zove stalno na mobitel, ali se ne javlja. Bojimo se da je on - rekla nam je prijateljica poginulog.

Oko 23 sata napustili su mjesto događaja u nadi da ipak nije riječ o njemu.

Danas pred obiteljskom kućom u kojoj su živjela dvojica braće i majka, lampion svjedoči da je život izgubio 51-godišnjak za kojeg prijateljica kaže da je u posljednje vrijeme bio jako povučen.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI