Gradski dječji maskenbal: Najbolji su mi ¨malci¨ i ¨spužva Bob¨

Lena Starčević i prijatelj
(FOTO: Tomislav Milanović)

09.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5848

"Maskirala sam se u igraću kartu broj tri jer to mi je omiljeni broj. Jako se zabavljamo ovdje. Prošle godine mi je bilo super jer smo osvojili drugo mjesto. Dogovarali smo se tko će što biti od igračkama po mogućnosti i nadamo se dobrom uspjehu kao i prošle godine. Od drugih razrednih maski super su mi "malci" i "spužva Bob", rekla nam je Lena Starčević, učenica 2. razdera OŠ Julija Kempfa na današnjim Gradskom dječjem maskenbalu u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.



Razredi svih požeških osnovnih škola pripremili su svoju razrednu masku na temu dječje igračke i izveli kratku koreografiju. Prije toga imali su povorku od šetališne zone do Tomislava Pirca.  Organizator maskenbala je TZ grada Požege uz potporu Grada Požege.





- Dragi učenici i roditelji od srca vam želim da se dobro zabavite i da ove lijepe maske koje imate danas lijepo iskoristite. Budite veseli i neka u vašim srcima i mislima maskenbalno veselje traje cijelu godinu – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI