Petra Lovrić zabila 41 koš, srušila rekord i Varaždinke

Petra Lovrić na liniji slobodnih bacanja
(FOTO: Požeški sportski savez)

06.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7057

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega danas su briljirale u pobjedi na gostovanju protiv ŽKK Vindi u Varaždinu. Bilo je 19 razlike, konačni rezultat 66:85. Samo osam igračica je putovalo, a imajući na umu ozljede požeških centara, ova pobjeda je tim impresivnija.

- Odigrali smo jednu zbilju izvrsnu utakmicu, jedan podatak govori o našoj premoći a to je 15 zabijenih trica u utakmici. Petra Lovrić je briljirala, od 85 koševa, ona je dala 41. To je rekord. U jednom trenutku je bilo i 30 razlike pa sam izveo Plamene i uveo Krijesnice - izjavio je trener Požežanki Vlado Englman.

Dodaje kako su desetkovani uspjeli danas pobijediti, osam putnica u Varaždin odigralo je vrhunsku utakmicu. Plamene su trenutačno druge na ljestvici odmah iza ŽKK Mursa. Bit će napeto do kraja prvenstva između ove dvije ekipe.


- Sljedeći vikend igramo na domaćem parketu, pozivam građane da dođu pogledati i podržati ove izvrsne cure u srazu protiv ŽKK Jabuka iz Zaprešića - za kraj rekao je Englman.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI