Treneri Bognar i Bakula odmjerili snage u međusobnom susretu; Slavija u nedjelju protiv Oriolika

29.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5359

Županijski trećeligaši HNL -a, Nogometni klubovi Slavija i Slavonija nakon deset dana priprema odigrali su prijateljsku utakmicu na stadionu kraj Orljave. Pleterničani su pobijedili Požežane rezultatom 0:2.

- Ne mogu reći da sam zadovoljan, no pripreme su tek počele. Na utakmici sam vidio koje stvari treba popraviti, u nedjelju ću imati konačni seniorski popis. Juniori koji su zadovoljili u ovom pripremnom razdoblju ostaju sa seniorima, ostali se vraćaju. Od nedjelje kreću pravi treninzi s loptom, do sad smo samo trčali - izjavio je trener Požežana, Marijan Bakula.

- Bila je to jedna klasična pripremna utakmica koju smo mi odigrali malo bolje od Slavonije, iskoristili smo svoje prilike, oni nisu. Trkački dobro stojimo, svi su tamo gdje je za očekivati da budu. Cilj je bio osjetiti loptu i ne ozlijedit se, to smo ostvarili. U nedjelju igramo novu pripremnu utakmicu s NK Oriolik iz Oriovca - izjavio je trener Pleterničana, Dalibor Bognar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI