Košarkaši na teško gostovanje bez dva prvotimca, u nedjelju Regionalna kadetska liga za košarkašice

Ana Vojtulek pod košem
(FOTO: Anđelko Banović)

29.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7547

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega ovog će vikenda u goste posljednjoj ekipi lige, KK Vrijednosnice OS Darda. Nakon poraza Požežana u prošlom kolu, ovu utakmicu će sigurno ići na pobjedu, posebice uzme li se u obzir činjenica da su Požežani na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s istim brojem bodova kao i KK Rekord tim. Ipak, trener Požege, Dario Rich je oprezan

- Vrijednosnice nisu tako loša ekipa, imaju par pobjeda, solidni su, posebice na domaćem terenu. Mi idemo bez dva najbolja igrača, Bušića i Hercega. Okosnicu ekipe će na ovom gostovanju činiti mlađi igrači, 1996. i 1997. godište - izjavio je Rich.
Utakmica je na rasporedu u subotu u 17 sati u Dardi.

Seniorke Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega su slobodne ovaj vikend, no kadetkinje igraju dva kola Regionalne kadetske lige u nedjelju od 10.30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. O regionalnoj ligi smo već pisali, Požežanke se natječu u skupini s još sedam klubova, a to su Vodice, Brod na Savi i Zagreb iz Hrvatske, iz Slovenije Maribor i Athlete Celje, te iz Bosne i Hercegovine Livno i Fenix Banja Luka. U nedjelju je Požega domaćin, a za komentar smo pitali trenera Plamenih, Vladu Englmana.


- Mi smo pristali ove sezone igrati Regionalnu ligu kako bi razvijali naše dvije igračice, Anu Vojtulek i Martinu Pandža Brnić. Nažalost, obje su ozlijeđene pa neće moći igrati. Bilo kako bilo, cilj igranja ove lige je ostvaren, odigrali smo do sada sveukupno osam kola, a ovo kolo ćemo gurnuti u vatru i ostale igračice, tako da svako zlo za neko dobro - izjavio je Englman.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI