Led u Vranduku očišćen; iz Komunalca poručuju: Javite nam kako bismo otklonili opasnost

Vranduk led
(FOTO: Čitatelj)

26.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 2796

Nakon što  je čitatelj iz požeške ulice Vranduk upozorio na led u toj ulici koji se stvara na kolniku zbog vode koja se slijeva s brda, istog su dana reagirali djelatnici Komunalca d.o.o. u čijoj je nadležnosti održavanje te ulice.

- Obilaskom terena utvrđeno je da se uslijed dugotrajno niskih temperatura i procjeđivanja vode iz brdskog izvora na jednom dijelu ulice u dužini cca 20 metara stvara led na kolniku koji je promptno istoga dana posut solju i sipinom za održavanje cesta - kažu iz Komunalca te ujedno pozivaju građane da, u slučaju sličnih situacija, nazovu Komunalac.

- Obzirom da se ovakve pojave mogu dogoditi i događaju i u drugim dijelovima grada molimo građane da ukoliko uoče ove ili slične pojave, odmah prijave u Komunalac Požega d.o.o. na dežurni telefon kako bi  zimska služba mogla žurno reagirati i otkloniti eventualne opasnosti za vozače i pješake - poručuju u odgovoru iz Komunalca d.o.o. koji potpisuje Marijan Madunić, voditelj Odjela za opće, pravne i kadrovske poslove.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI