Vinkovo u Velikoj: Kupite čašu za 25 kuna i jedite i pijte koliko možete

Vlado Boban, načelnik općine Velika
(FOTO: Mario Nakić)

20.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5275

Po 23. put na blagdan svetog Vinka bit će održano Vinkovo u Velikoj, u petak s početkom u 18.00 sati. Program će početi s blagoslovom blagdanske vatre, vinogradara, vinara, podrumara i vina ispred pozornice na Trgu svetog Augustina nakon čega počinje zabavni program. Gost večeri je Stjepan Jeršek – Štef, a prije njega nastupit će TS "Zlatna Dolina" i Vokalno instrumentalni sastav "Zlatne strune".

- Za ovogodišnje Vinkovo koje je po meni najkvalitetnije i najposjećenije u županiji pripremili smo tisuću i pol litara vina. 23 vinara od kojih će svaki imati nekoga tko priprema jelo će izložiti svoja vina. Lovci će pripremati čobanac, ribiči fiš-paprikaš, a dolaze nam gosti s mora koji će pripremati ribu. Biti će svih mogućih specijaliteta i vina koje će posjetitelji moći kušati s kupljenom čašom od 25 kuna. Očekujemo između tisuću i pol do dvije tisuće posjetitelja. Pozivam što više ljudi da nam se pridruže u ovom kvalitetnom programu. Za dobru atmosferu će se pobrinuti izvođači i naši vinari i udruge koje su pridonijele da Vinkovo opstane – rekao je načelnik Općine Velika, Vlado Boban.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI