Mali Pleterničani već ušli u novu godinu; nazdravili uz čaj i šampanjac

Dječja Nova godina u Pleternici
(FOTO: Vesna Milković)

31.12.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 2219

Ni sjeverac nije moglo spriječiti najmlađe Pleterničane da dođu pred Gradsku kuću proslaviti dolazak nove, 2016. godine. Ubundani u debele jakne i kape, a oni najmlađi u skafandere, spremno su se pridružili Djedu Mrazu i njegovoj pomoćnici Maši u pjesmi i plesu. Najmlađa među onima koji su došli na slavlje bila je 9-mjesečna Petra Vračić koja je sve sa smiješkom promatrala iz ruku mame Ane. Bei Bošnjak i Nori Grandić već su dvije godine, a Ena, Ružica, Sara, Lucija su školarke.







- Super je, baš se dobro zabavljamo. Navečer ću otići kod bake da ne bude sama – kazala je Sara.
Kako bi vrijeme do 12 sati prošlo što zanimljivije, Djedica i Maša su im pripremili zanimljive igre pa su tako nosili špekule u žličici, rušili plastične čaše složene u piramidu i dobacivali se loptom na ispadanje. A kako bi ovakvo slavlje prošlo bez vlakića? Povela ga je Maša, ostali su se priključili, a među njima i gradonačelnica Antonija Jozić. Točno u podne s balkona gradske kuće poletjeli su korijandoli, otvorena je prva boca dječjeg šampanjca i prolomio se vrisak. Sretnu Novu godinu najmlađim Pleterničanima poželjeli su gradonačelnica te predsjednica i dopredsjednica Malog gradskog vijeća Marija Mrvelj i Mija Jozić. Proglašene su i najbolje natjecateljske ekipe: treće mjesto pripalo je ekipi "Najbolji", drugi su bili "Barakude", a pobjednici "Aj Karli".







Nakon sat vremena sjeverac je ipak pobijedio pa su se, pošto je šampanjac ispijen, razišli toplim kućama. Sada su na redu mame i tate – za njih doček Nove godine počinje u 22 sata kraj Orljave.

Pogledajte fotogaleriju s Dječje Nove godine u Pleternici



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI