Najveće iznenađenje turnira: Autodijelovi Tokić izbacili ekipu Četiri šanka

Božićni malonogometni turnir Požega 2015.
(FOTO: PŠS)

30.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4974

Utakmice sedmog natjecateljskog dana Božićnog malonogometnog turnira jučer su odigrane u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Za izvještaj i rezultate smo se obratili voditelju turnira, Jurici Bešliću.

- Ekipa Autodijelovi Tokić napravila je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira i izbacila nositelja skupine 3, ekipu Četiri šanka, koja je pod imenom Pizza bar Aureus osvajala turnir 2012. i 2013. godine. Za Autodijelove Tokić nastupaju igrači županijskog prvoligaša NK Tim osvježenje iz Kuzmice. U ekipi Četiri šanka igrali su Bruno Boban, Miroslav Konopek (NK Zagreb), Josip Zeba (NK Segesta), Tomislav Baltić (NK Rudeš) te Josip Martinović i Nikola Zeba, bivši igrači požeške Slavonije koji sada nogomet igraju u Austriji i Njemačkoj. Igrači Četiri šanka su i poveli u 11. minuti pogotkom Baltića. U 19. minuti Mislav Brnčić postiže pogodak za 1:1 dok je minutu poslije Luka Rotim zabio za 2:1. U posljednjoj minuti Josip Zeba iz penala nije uspio izjednačiti. Njegov prizeman udarac obranio je vratar Siniša Klasić - izvijestio je Bešlić.

Dodaje kako je igračima Četiri šanka u ovom susretu za prolaz je bio dovoljan i neodlučen rezultat. Iz te skupine u osminu finala su prošli Autodijelovi Tokić kao prvoplasirana te MNK Moby dick Batrina kao drugoplasirana ekipa.


- Odigrana su još tri susreta u fondu nagrada. Restoran Stari grad je očekivano bio bolji od Vinarije Svoboda Stražeman i pobijedio rezultatom 5:1. Pogotke su postigli Dalibor Žafaranić, koji se dvaput upisao u listu strijelaca te Ivan Lončar, Nikola Čuljak i Mario Marijanović. Počasni pogodak za Vinariju postigao je Igor Bešlić. Igračima Restorana Stari grad za prolaz u osminu finala treba pobjeda Caffe bara Rubikon protiv Vallis Auree u posljednjoj utakmici skupine 1.


Bešlić kaže kako je susret između jakšićkog Pink pantera i slavonskobrodske ekipe Percom dostava plina odlučivao samo o prvom mjestu u skupini 7 jer su obje ekipe prije ove utakmice imale dvije pobjede i osiguran plasman u drugi krug. Percom je pobijedio 1:0 pogotkom Gorana Jurića.

- Posljednja utakmica 7. dana odlučivala je o prvom mjestu u skupini jer su Azzuro Sibinj i MNK Oriovac također imali po dvije pobjede u prva dva kola. Ekipa iz Sibinja pobijedila je rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Tomislav Topalović i Luka Đerek - zaključio je Bešlić.

U srijedu, 30. prosinca, na rasporedu su utakmice posljednjeg dana prvog kruga natjecanja. Za prvo mjesto su skupini igrat će ekipe Crne legije i Varteksa 97.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI