Šuker obećao 100 tisuća kuna Županijskom nogometnom savezu

Sjednica Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije
(FOTO: NSPSŽ)

17.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4472

Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije održana je sinoć u prostorijama Nogometnog kluba Dinamo iz Vidovaca. Predsjednik HNS-a Davor Šuker obećao je podršku Nogometnom savezu Požeško- slavonske županije i u budućem razdoblju. Uz 100 tisuća kuna za pomoć u radu Županijskog saveza i u 2016. godini osigurat će lopte za sve županijske klubove. Naglasio je da je Savez financijski pomogao sve nogometne klubove koji su stradali u poplavama kako u Gunji tako i u Vidovcima. Šuker je obećao i da će se Hrvatski nogometni savez tijekom iduće godine aktivno uključiti i u obilježavanje 70. godišnjice Nogometnog kluba Dinamo Vidovci Dervišaga (1946. - 2016.).

- Na sjednici je bilo nazočno 22 od 35 članova Skupštine. Uz Davora Šukera tu su bili ičlan Izvršnog odbora Stjepan Merkaš i savjetnik Zorislav Srebrić. Sjednicu je otvorio predsjednik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije Drago Lucić koji je u svom govoru pozdravio članove Skupštine i sve goste - rekao nam je Jurica Bešlić, član Skupštine.

Dodaje kako je Skupština verificirala šest zamjenskih članova, Darka Radića, Denija Pavića, Mihaela Supana, Miju Jozića, Ivicu Bajića te Juricu Bešlića.


- Na Skupštini su usvojeni program rada Saveza kao i financijski plan za 2016. godinu. Tajnik Marijan Rudež obavijestio je nazočne o obveznoj preregistraciji igrača koju svi županijski nogometni i malonogometni klubovi moraju obaviti u siječnju 2016. godine. Ispred domaćina članovima Skupštine i gostima se obratio predsjednik NK Dinamo iz Vidovaca, Tomislav Čabraja, koji se zahvalio Hrvatskom nogometnom savezu na donaciji za malonogometno igralište s umjetnom travom kao i za financijsku pomoć kada su stradale klupske prostorije prilikom prošlogodišnjih poplava. Čabraja je naglasio da je u posljednje četiri godine klub preko Grada Požege i svojih sponzora i donatora u sportski objekt u Vidovcima uložio oko milijun kuna - izvijestio je Bešlić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI