Grad ekspresno pokosio ambroziju u Lovre Matačića: ¨Kosi se po potrebi što je i učinjeno¨

Košnja Ulice Lovre Matačića
(FOTO: Grad Požega)

15.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2979

Stigao nam je odgovor iz Grada Požege vezan za košnju zelene površine na križanju ulica Vilima Korajca i Lovre Matačića u Požegi, na što nam se požalila naša sugrađanka Kata Janić.

- Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege donosi Program održavanja komunalne infrastrukture i Opseg radova na održavanju uređenog građevinskog zemljišta za narednu godinu koji je po prioritetu predvidio određene ulice za redovitu košnju, odnosno javne zelene površine u kojemu nije predviđena Ulice Lovre Matačića u Požegi. Ista se može uvrstiti u izvanredno održavanje koje se utvrđuje na terenu po stvarnoj potrebi što je u međuvremenu i učinjeno. Riječ je o određenoj javnoj površini koja se nalazi u dijelu Ulice Lovre Matačića smještene između asfaltne ceste i nogostupa - navodi se u odgovoru koji smo dobili iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege.
 
Ujedno su nam poslali i fotografiju košnje trave na spornoj zelenoj površini.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI