Neobičan dar Djeda Božićnjaka: Prijavi se za besplatni tenis. Možda si baš ti hrvatski top 10

11.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 6499

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja u kojem se ljudi koji su u mogućnosti na različite načine odlučuju darivati. Jedan od originalnih načina je smislio čovjek dobra srca koji je želio ostati anoniman.

- Djed Božićnjak ove će godine darovati jedan termin tjedno igranja tenisa djeci lošijeg imovinskog stanja. Vjerojatno će to biti subotom i sve je besplatno, reketi i loptice. Djeca mogu doći i slobodno igrati.  Termin je plaćen cijelu zimu, do 31.ožujka - rekao nam je voditelj teniskih terena Josip Keller.

Dodaje kako je ovo prvi put da se to dogodilo i svi su ostali iznenađeni da netko u ova krizna vremena ima volju nešto pokloniti i to nešto produktivno i potrebno.


- Interesa će sigurno biti i nadamo se da će se ovakve akcije nastaviti i u budućnosti za klince slabijeg imovinskog stanja koji nemaju mogućnosti igrati, a među njima se možda krije neki novi hrvatski top 10 - dodao je Keller.


Kaže da će detalji biti poznati naknadno, a svi zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 098/488696.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI