Kartat će belu: Novac ide za poboljšanje uvjeta djeci s poteškoćama iz Kempfove škole

Humanitarni turnir u beli
(FOTO: Udruga Mogu sve)

11.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2229

U nedjelju, 13. prosinca, s početkom u 10 sati održat će se  humanitarni projekt u dvorani "Sokol" i humanitarni turnir  u beli  u Osnovnoj skoli Julija Kempfa.

Organizira se s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju infrastrukture Osnovne škole Julija Kempfa koju pohađa više od šezdeset djece s invaliditetom, a infrastrukturno još uvijek u potpunosti nije prilagođena njihovim potrebama.

Osim najavljenog turnira u beli, požeški mališani u nedjelju će imati priliku sudjelovati u zabavno-sportskom programu i druženju s Djedom Božićnjakom, a očekuje ih i prigodno darivanje.


Humanitarni projekt održat će se u dva dijela. Prvi dio bit će u dvorani "Sokol" od 10 do 11,15 sati koji uključuje zabavni i sportski program za djecu, njihove roditelje i ostale goste s poticanjem jednakosti među djecom sa i bez poteškoća.


Nastavlja se u učionicama OŠ Julija Kempfa s početkom u 11,30 sati gdje će sve punoljetne osobe pokazati svoje znanje u beli. Akontacija za sudjelovanje je 25 kuna po osobi, odnosno 50 kuna po paru.

- Vaše sudjelovanje nagradit ćemo brojnim poklonima i iznenađenjima. Turnir je otvoren za sve, zato dođite u velikom broju i pokažite u Požegi da kada želimo - možemo sve! - poručuju organizatori.

Organizator je Udruga za inkluziju osoba s invaliditetom "Mogu sve" pod pokroviteljstvom Grada Požege i Turističke zajednice Grada Požege.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI