Branitelj naslova Internacional u prvom kolu protiv Color emajla

Božićni turnir u Grabriku
(FOTO: Požeški sportski savez)

09.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2008

Devet županijskih malonogometnih klubova prijavilo se za natjecanje u Malonogometnom kupu Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije. Ukupno će se odigrati osam utakmica.

- Nastup u kupu od ove sezone nije obvezan za sve klubove kao što je bio slučaj ranijih godina kada su svi aktivni klubovi odnosno svi klubovi 1. i 2. Županijske malonogometne lige morali sudjelovati u kup natjecanju. Od klubova s područja grada Požege u kupu će nastupiti Plamen, Color emajl, Elektro dom i Vladorena. Za kup se od požeških klubova nisu prijavili Požega, Bonita i Javni prijevoz Legac - izjavio je Jurica Bešlić, povjerenik za mali nogomet Nogometnog saveza PSŽ. Dodaje kako su ždrijebom određeni parovi prvog kola kao i cijelog kup natjecanja.

- Prvo kolo igrat će se krajem prosinca ili početkom siječnja. Naslov pobjednika brani ekipa kutjevačkog Internacionala koja je prošle godine osvojila županijski malonogometni kup. Tako će se u prvom kolu sastati Plamen (Požega) - Birtijca (Šumanovci), Alabama (Brestovac) - Skenderovci, Color emajl (Požega) - Internacional (Kutjevo) i Elektro dom (Požega) - Jeronim (Kutjevo). Slobodna je Vladorena (Požega).


Drugo kolo igrat će Vladorena protiv pobjednika utakmice Elektro dom - Jeronim dok će drugi polufinalni par biti pobjednik utakmice Coloremajl - Internacional i pobjednik utakmice Plamen - Birtijca. U 2. kolu slobodan je pobjednik utakmice Alabama - Skenderovci. U polufinalu će se sastati pobjednik utakmice Alabama - Skenderovci i pobjednik utakmice Vladorena - Elektro dom/Jeronim. Slobodan je pobjednik utakmice Color emajl/Internacional - Plamen/Birtijca - rekao je Bešlić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI