¨Zar bi netko mogao povjerovati da bih ja, koji imam dvoje djece, bio za rušenje igrališta¨

Nino Smolčić
(FOTO: Lidija Galić)

03.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3425

Razočaran jučerašnjom konferencijom za novinare SDP-a i tvrdnjama kako su o njemu izrečene neistine, predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić poslao je dopis kojim to opovrgava.

Smolčić kaže kako je uoči prošlih izbora za mjesne odbore spomenuto Mini Pich igralište na Livadama, ali da niti jedna inicijativa mladih to nije tražila, nego je traženo igralište na prostoru Sajmišta, u Ulici Grgura Ninskog. Kaže da pokretače inicijative, ni prije ni poslije nitko nije pozvao na razgovor niti saslušao. Dodaje kako to mogu potvrditi i pokretači inicijative.

- Nikada nisam bio protiv izgradnje bilo kojeg igrališta pa ni ovoga na prostoru Livada, a niti sam šutio ili prešućivao. Poštovani gospodine Nenadoviću, susjedu, pa zar bi netko mogao i povjerovati u vašu zločestu konstrukciju da bi ja, koji imam dvoje maloljetne djece ili gradonačelnik, koji očekuje dijete, mogli biti za rušenje igrališta, a po pitanju istih objekata smo uložili značajnih sredstava od naših sugrađana. Još jednom to odlučno odbacujem – rekao je Smolčić i pitao Nenadovića gdje je bio kad je trebalo razgovarati s građevinskim inspektorom ili nezadovoljnim susjedima.


Smolčić kaže da je neistina da je sebi pripisao zasluge za postavljanje ležećih policajaca -uspornika i da je uvijek bio protiv takvog načina pravljenja reda po gradskim prometnicama.


Poručio je članovima SDP-a da je njegova Nezavisna lista u koaliciji sa SDP-om u Mjesnom odboru Orljava uspjela ostvariti dio upućenih zahtjeva. Sljedeći projekti su kaže rekonstrukcija Ulice Ante Starčevića, rekonstrukcija Ulice Kralja Krešimira, izgradnja šetnice sv.Klare, izgradnja ograde na prilazu mostu u "Zvečevačkom parku", postavljanje klupa na šetnici uz Veličanku i rekonstrukcija Zvonimirove i Zrinske ulice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI