Posjet stolnoteniskom klubu Lipa: ¨Djeci je bilo drago zaigrati s legendama ovog sporta¨

Stolnotenisači "Lipe"
(FOTO: Pakrački list)

03.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 2178

Članovi Stolnoteniskog kluba STARR iz Varaždina posjetili su u Društvenom domu u Filipovcu članove STK "Lipa". Višestruki prvak Hrvatske Ronald Ređep i prvi igrač STK STARR-a Tomislav Japec darivali su novoosnovani klub stolnoteniskim mrežicama, reketima i gumama za rekete te lopticama.

- Djeci je bilo jako drago zaigrati s legendom, hrvatskim olimpijcem Ronaldom Ređepom i nekadašnjim viceprvakom Europe Tomislavom Japecom. Vjerujem da će ih igra s njima još više motivirati za trening. Mi smo klub u nastajanju, krenuli smo ove sezone u rujnu. Oformili smo školu stolnog tenisa imamo pet polaznika koji su aktivni na treninzima tri puta tjedno. Naš član Mihael Malina iz Sirača trenutno je 14. na rang listi u Hrvatskoj u kategoriji dječaka do 15 godina – rekao je predsjednik STK "Lipa", Igor Sigeti.

Klub ima 15 - ak rekreativaca i zaljubljenika u ovaj sport, a početkom studenog počeo je s treninzima za djecu do 10 godina te za sada okupio pet dječaka iz Lipika, Filipovca i Pakraca koji redovito treniraju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI