NASLOVNAPOŽEGASPORTARHIV
Tri zlatne, četiri srebrne i jedna brončana medalja: Svi su se lavovski borili u jakoj konkurenciji

FOTO: Body Art

DRŽAVNO NATJECANJE

Tri zlatne, četiri srebrne i jedna brončana medalja: Svi su se lavovski borili u jakoj konkurenciji

30.11.2015. | Tomislav Milanović PREGLEDA: 3189

Članovi Powerliting kluba Body Art iz Požege s prvenstva Hrvatske u powerlifingu, održanom u Vukovaru, vratili su se s osam medalja.

Seniorka Patricia Januš pobijedila je u kategoriji do 63 kilograma i bila je druga u ukupnom poretku. U istoj kategoriji srebrno odličje osvojila je Anita Majetić. Brigita Bakić u kategoriji kadeti do 63 kilograma osvojila je drugo mjesto i ostvarila državni rekord u bench pressu. Bila je i treća u ukupnom poretku. Ema Thur osvojila je zlato u kadetkinjama do 57 kilograma. To je njezino prvo natjecanje i bila je sjajna u vrlo napetoj borbi.Senior u teškoj kategoriji Dario Marković osvojio je prvo mjesto, a Ivan Del Vechio bio je drugi u svojoj kategoriji kadeti do 83 kilograma. Nastupio je još i Bruno Del Vechio koji je u juniorskoj kategoriji do 105 kilograma bio peti.
- Patricia Januš u jakoj konkurenciji vratila je zlato u svoje ruke i bila je druga u apsolutnoj kategoriji s čime sam jako zadovoljan. Anita Majetić bila je druga u istoj kategoriji. Naša nova natjecateljica iz Slavonskog Broda, Brigita Bakić, druga u kategoriji kadeti do 63 kilograma, srušila je državni rekord u bench pressu. Podigla je 67.5 kilograma, a u mrtvom dizanju podigla je 127.5 kilograma što je duplo teže od nje same. Ivan Del Vechio svoje prvo natjecanje odradio je kao da je 101.-vo i osvojio drugo mjesto. Bruno Del Vechio je mogao i bolje, ali s obzirom na to da je bio poprilično izvan treninga, njegovo peto mjesto dokazuje da je pravi sportaš. Svi su se lavovski borili u jakoj konkurenciji i čestitam im na tome – rekao je trener Powerlifting kluba Body Art, Robert Međugorac.


Tagovi: powerliting klub body art, državno natjecanje powerlifting, body art