Devet golova razlike protiv Ivančice: ¨Vratar Bubalo ključni faktor pobjede!¨

RK Požega
(FOTO: Tomislav Milanović)

28.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2166

Rukometaši rukometnog kluba Požega ostvarili su večeras važnu pobjedu na domaćem terenu. Treća je to u nizu, protiv RK Ivančica iz Ivaneca. Konačni rezultat je bio 30:21, na poluvremenu 14:9. Pokazuje se tako da je loš početak sezone ipak bio stjecaj nesretnih okolnosti, teških gostovanja i mnogih ozljeda. Početak utakmice protekao je u egalu, nakon kojeg gosti dolaze na vodstvo od 2:5, no to je manje više sve što su pokazali. Do kraja su  postigli još samo 16 pogodaka.

Drugo poluvrijeme bilo je atomsko s naše strane gdje je tandem GG, Greganić - Grgurić s ukupno 17 komada izbušio protivnika. Bez odlične igre Tomičića koji je zabio pet komada ali i fizički odradio lavovski dio posla ne bi rezultat bio tako uvjerljiv.

U 51. minuti Tomičić je na asistenciju Šimića atraktivno zabio gol iz "cepelina", popularnog poteza, koji je uvijek popraćen glasnim pljeskom s tribina. Trener Anić uspio je do kraja izrotirati i mlađe dečke, tako se u jednom trenutku na parketu našlo pet Jurinih dečki.


- Tomičić je opet odigrao odličnu utakmicu, povratnik Blagojević također, no kao igrača utakmice bi izdvojio vratara Bubala koji je, pogotovo u prvom poluvremenu, s pet obrana čistih zicera protivnika, bio ključni faktor u rezultatskom odvajanju.


Još uvijek smo bez par ključnih igrača, no nova dva boda su tu, moram biti zadovoljan. Protivnik je došao bez najbitnijeg igrača, ali to ne umanjuje našu pobjedu. Odlično smo odigrali u obrani, u napadu dosta dobro. Nakon povratka Blagojevića opet imamo u vanjskoj liniji rotaciju jer smo praktički prvih šest kola igrali s tri vanjska igrača - izjavio je nakon utakmice trener Požežana Dario Anić.

Iduće kolo pokušat će iznenaditi ove sezone odličnog protivnika na gostovanju u Slavonskom Brodu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI