Kutjevčani u posljednjoj sekundi iz penala do boda, Alabama pobijedila Color emajl

1.kolo 1.Županijske malonogometne lige
(FOTO: Požeški sportski savez)

28.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2416

Dvije utakmice 1. kola 1. Županijske malonogometne lige odigrane su danas u sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Novu sezonu odličnom utakmicom otvorile su ekipe Jeronima iz Kutjeva i Vladorene iz Požege. Susret je obilovao golovima, naime završilo je 4:4.

 - Poveli su Požežani pogotkom Josipa Jurišića u 10. minuti. Izjednačio je Jurica Kljajić dvije minute poslije na asistenciju Josipa Budimira koji je postigao i pogodak za vodstvo Kutjevčana u 28. minuti. Dvije minute poslije Jurišić svojim drugim pogotkom vraća stvari na početak. U 32. minuti Jeronim ponovno vodi, a strijelac je opet Kljajić. Izjednačenje Vladoreni donosi Marko Grbeš pogotkom za 3:3 u 34. minuti. U posljednjoj, 40. minuti Alen Solina postiže pogodak za vodstvo Vladorene od 4:3 na asistenciju Grbeša nakon dobro izvedenog kontranapada. Kutjevčani su došli do boda dvije sekunde prije kraja kada je, iz kaznenog udarca, pogodak za 4:4 postigao mladi Andrej Egner - ispričao je Jurica Bešlić, voditelj lige.

U drugoj utakmici Alabama iz Brestovca rezultatom 4:1 dobila je Coloremajl iz Požege.


- Alabama je povela u 18. minuti pogotkom Mateja Peharde iz kaznenog udarca sa 10 metara. Izjednačio je Antonio Šilhan u 23. minuti sjajnim udarcem sa desetak metara. Već minutu kasnije iskusni Miroslav Papak nakon dobre akcije donosi novo vodstvo Alabami. Prednost je na 3:1 u 31. minuti povećao Matej Peharda svojim drugim pogotkom nakon asistencije Ive Papka. Pogotkom za 4:1 pobjedu Alabame potvrdio je Mato Marčetić u 39. minuti - tijek i ove utakmice prepričao je Bešlić.


Dodaje kako su igrači županijske malonogometne lige mahom igrači koji igraju 1.Županijsku nogometnu ligu koji, kako preko zime ne bi ispali iz forme, sele u dvorane i na malonogometne terene.

- Prije obje utakmice bila je minuta šutnje za dvojicu malonogometaša koji su tragično nastradali, Marija Šarčevića - Makija, koji je igrao za MNK Požega i Tomislava Šedevija - Šedu koji je ove sezone iz MNK Zarilca prešao u MNK Birtijica - zaključio je Bešlić

Sutra se u SD Tomislav Pirc igraju preostale dvije utakmice 1. kola 1. ŽMNL. U 13.30 sati sastaju se Požega i Pleternica, a od 14.20 sati Elektro dom iz Požege i Grabarje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI