Izbjegnuta tragedija: Polukružno okretao traktor pa ga udario šleper (FOTO)

Nesreća kod Kusonja
(FOTO: PU požeško-slavonska)

20.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6936

Na dijelu ceste između mjesta Dragović i Kusonje, jučer iza 10 sati, 78-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke IMT, daruvarskih registarskih oznaka (kojemu je bila pridodana neregistrirana prikolica) započeo je skretanje ulijevo u namjeri polukružnog kretanja, a da se nije uvjerio da tu radnju može sigurno učiniti.

Skrenuo je ulijevo na južnu prometnu traku kojom se kretao 58-godišnji vozač upravljajući skupom vozila marke MAN i priključnim vozilom marke Schmitz, registarskih oznaka republike Srbije, a koji je pretjecao traktor. U namjeri da izbjegne kontakt prešao na neasfaltirani dio uslijed čega je došlo do udara prednjim desnim kotačem teretnog vozila u prednji lijevi kotač traktora.




Nakon udara traktor je odbačen u sjeverni putnik kanal, dok je vozač teretnog automobila izgubio nadzor nad vozilom te sletio u sjeverni putni kanal i udario u zemljanu uzvisinu. Protiv 78-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI