Plamene u subotu protiv Čakovca: ¨Iz Požege se odlazi kao reprezentativka!¨

Naše košakašice dokazale su da se u Požegi igra odlična košarka
(FOTO: Bojan Miščević)

19.11.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3980

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega odlično su startale u novu sezonu A2 ženske košarkaške lige. Naime, nakon četiri odigrana kola imaju 3 pobjede i jedan poraz protiv ŽKK Podravac iz Virja. Trenutačno su četvrte sa sedam sakupljenih bodova. U subotu ih očekuje utakmica protiv Radosti iz Čakovca. Početak je u 18 sati, a mjesto sportska dvorana Tomislav Pirc.

- Iako smo prošle sezone opet ostvarili plasman u A1 ligu, kao i do sad nismo financijski u mogućnosti igrati taj rang natjecanja. Ekipa nam je dosta izmijenjena, neke djevojke su otišle, neke su došle. Prinove su juniorka Laura Bašić te starija kadetkinja Martina Pandža Brnić, obje iz Slavonskog Broda - rekao je Vlado Englman, dugogodišnji trener Požežanki.

Dodaje da će ove sezone još više i kvalitetnije raditi s mlađim kategorijama. Ana Vojtulek, Lorena Soldo, Martina Bašić su samo neka od imena koja su iz Požege završile na reprezentativnom popisu.


- Nije slučajno i bez razloga što su ove dvije djevojke ove sezone došle u Požegu, bez obzira na rang natjecanja. Vrlo rado se u Požegu dolazi igrati i trenirati, a odlazi kao član nacionalne vrste. Motiv za igranje možda nije toliko rezultatski koliko kvalitetan rad i dobra minutaža - zaključio je Englman.


Plamene se natječu s još osam klubova u ligi, a zbog odsutnosti trenera Englmana, subotnju utakmicu voditi će Martina Lovrić i Kristina Soldo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI