Frontalni sudar u Sulkovcima: Pijani vozač Seata teže ozlijeđen, dvoje lakše

Prometna u Sulkovcima
(FOTO: DVD Pleternica)

14.11.2015. | Vesna Milković/V.B.
Pregleda: 9593

Večeras nešto prije 19 sati u Sulkovcima je došlo do prometne nesreće između Opela njemačkih i Seata austrijskih registracijskih oznaka. Iako se radilo o frontalnom sudaru, prema riječima pleterničkih vatrogasaca koji su upućeni na mjesto nesreće, teže ozlijeđenih nije bilo. Nesreća se dogodila ispred lokala na samom raskrižju prema Bzenici.

Jedan vozač automobila sam je izašao iz njega, a drugom su oni pomogli. Intervencija vatrogasaca trajala je od 18,50 do 19,25 sati, a na mjesto nesreće stigla je i hitna pomoć.

O okolnostima zbog kojih je došlo do sudara znat će se više nakon obavljenog očevida. Od glasnogovornice PU požeško-slavonske Ivane Radić saznajemo da su tri osobe prevezene u požešku bolnicu, ali da se kvalifikacija ozljeda još ne zna.





Dodano 15.11.2015.

Od policije saznajemo kako je obavljen očevid i da je utvrđeno kako je 60-godišnji vozač Seata prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u Opel kojega je vozio 60-godišnjak. Policija je u krvi vozača Seata izmjerila prisutnost alkohola od 1,92 promila. On je u nesreći teže ozlijeđen, dok su vozač i suvozačica iz Opela lakše ozlijeđeni.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI