U Vidovcima završena montaža pitch igrališta, u 4 godine u klub uloženo milijun kuna

Novo igralište u Vidovcima
(FOTO: Vjeran Blašković)

12.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4408

Na prostoru stadiona NK Dinamo Vidovci-Dervišaga završava se postavljanje tzv. pitch nogometnog igrališta s umjetnom travom koje je ljetos s požeškog Sajmišta premješteno u Vidovce. Podsjetimo, Grad Požega je razmontirao igralište je nije imalo svu potrebnu dokumentaciju i ono je premješteno u Vidovce. Igralište je dimenzija 20x40 metara.

- Hrvatski nogometni savez donirao nam je 212.000 kuna za umjetnu travu, a Grad Požega još 20.000 kuna u materijalu za oplate na igralištu. U tome su nam pored Grada Požege pomogli Županijski nogometni savez i Zajednica sportskih udruga Požeško-slavonske županije - rekao je predsjednik kluba NK Dinamo Vidovci-Dervišaga Tomislav Čabraja. Dodaje da je to sad drugo pomoćno igralište u Vidovcima, a da na proljeće planiraju izgraditi i treće.

- U zadnje četiri godine u Vidovcima u stadion i oko njega uloženo 1 milijun kuna. Ulagano je u objekt, igralište, sanirali smo teren nakon prošlogodišnje poplave. U to nije uračunat naš rad, puno smo toga sami napravili u radnim akcijama - zaključio je Čabraja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI