¨Postoji mogućnost proširenja mreže. To ovisi o vlasnicima koji do sada nisu bili za suradnju¨

Gradonačelnik Vedran Neferović
(FOTO: Lidija Galić)

08.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3415

U tijeku je izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici sv. Vinka Paulskog u Požegi. Tako će, nakon više godina čekanja, 15-ak obitelji Varelovca konačno imati kanalizacijsku mrežu te će septičke jame konačno postati prošlost.






- Unatrag nekoliko godina Tekija d.o.o. je pokušala naći rješenje za imovinsko-pravne odnose u ovoj ulici, no nije bilo razumijevanja da se spoji kanalizacijska mreža na neku od susjednih ulica. Prišlo se rješenju izgradnje kanalizacije u dužini od 350 metara uz jednu crpnu stanicu jer će dio morati ići tlačnim putem budući da vlasnici pojedinih čestica nisu dali dozvolu da mreža prolazi njihovim parcelama. Postoji i mogućnost proširenja mreže, ali i to ovisi o vlasnicima koji do sada nisu baš pokazali interes za suradnju. Vrijeme će pokazati, naša je obveza da kanalizaciju što prije završimo te tijekom 2017. godine postavimo asfalt - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović tijekom obilaska radova u toj ulici.






Vrijednost radova je 280 tisuća kuna, a financiraju ih Tekija d.o.o. i Grad Požega.

- Plan asfaltiranja smo već napravili i držimo se onoga što smo obećali građanima, a to je ravnomjerno ulaganje u svim dijelovima grada - dodao je Neferović.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI