Slavija u Višnjevcu upisala četvrtu pobjedu zaredom: ¨U ekipi je zavladala simbioza¨

25.10.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4292

Pleternička Slavija upisala je još jednu prvenstvenu pobjedu, ovoga puta u gostima kod Višnjevca. Igralo se 11. kolo 3. Hrvatske nogometne lige istok, a pobijedili su minimalnom prednošću od 1:0. Strijelac za Pleterničane bio je Josip Jakovljević. Gol je postignut u 31. minuti. Zadnjih dvadeset minuta Pleterničani su igrali s igračem manje, u 71. minuti drugi žuti karton dobio je Josip Nikolaš.

- Utakmica je bila prava prvenstvena, najzrelija utakmica do sada. Osim jednog pogotka bilo je još nekoliko izglednih šansi, tako da je naša pobjeda mogla i trebala biti još uvjerljivija - izjavio je nakon utakmice Dalibor Bognar, trener Slavije.

- Ove sezone smo ušli s pomlađenom ekipom, nakon početnog traženja, ovo je četvrta prvenstvena pobjeda zaredom. Nastala je simbioza u ekipi, a od početka smo vjerovali da je to moguće s ovim mladim dečkima koji su se pokazali iznimno zreli. Oni će kroz 6 mjeseci do godinu dana biti važni igrači na koje će se računati godinama.


Tako su Pleterničani iskoristili jučerašnju pobjedu Požežana nad Mladosti iz Ždralova te učvrstili drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Slavija ima sad već zavidnih pet bodova prednosti ispred četvrte Mladosti, koja je jučer sva tri boda ostavila u Požegi i tri boda ispred trećeg Međimurja.


Sljedeće kolo se igra na stadionu Stjepan Zdenko Šivo u Pleternici, a protivnik će biti NK Bjelovar. Početak je u 14.30 sati.
- S pobjedom protiv Bjelovara bi se istakli kao kandidati za osvajanje titule zimskog prvaka. Neće biti lako, no posljednji rezultati ulijevaju nadu, a imamo se pravo nadati - zaključio je Bognar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI