Obustavljena potraga: Tijelo nestalog Franje Novosela pronađeno u kanalu kod Batrine

Franjo Novosel
(FOTO: PU požeško-slavonska)

23.10.2015. | 034portal
Pregleda: 8652

Kako neslužbeno saznajemo beživotno tijelo u nedjelju nestalog Franje Novosela iz Pleternice pronađeno je uz cestu između Dragovaca i Batrine. Policija je, navodno, već obavila očevid, a više informacija objavit ćemo sutra.

Podsjetimo, 83-godišnjak je od kuće u Ulici Ante Starčevića u Pleternici otišao u nedjelju poslijepodne, a istu je večer oko 22 sata viđen kod pleterničke crkve. U potragu su se odmah po dojavi uključili policija i požeški HGSS. Nakon što je, navodno, viđen u Batrini HGSS je obustavio potragu, a slučaj je i dalje vodila policija.

Dodano u 22:36


Policija je obavijestila da je obustavljena potraga za 83-godišnjim Franjom Novosel za kojim je tragala od ponedjeljka.


- Danas oko 13.50 sati u vodi, u kanalu kod mjesta Batrina policijski službenici PP Pleternica pronašli su njegovo tijelo i provedenim očevidom nisu pronađeni elementi koji bi ukazivali na nasilnu smrt. Tijelo je prevezeno u bolnicu "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu gdje će tijekom sutrašnjeg dana biti obavljena obdukcija - javila je policijska glasnogovornica Ivana Radić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI