¨Nikad nećemo postati stranka šminkera i nikad se nećemo otuđiti od naroda i njihovih problema¨

Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid)
(FOTO: Lidija Galić)

19.10.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4131

Nositelj liste Živog zida u petoj  izbornoj jedinici je Damir Trnačić iz Pleternice. Uz njega j ena listi još troje ljudi s područja Požeško-slavonske županije.



- Odradit ćemo kampanju najbolje što znamo i možemo. Ići ćemo od kuće do kuće pojasniti ljudima naš program. Želimo da politika postane udruženo djelovanje pojedinaca za opće dobro, za razliku od sada kada se uz politiku vežu mito, korupcija, lopovluk i uhljebništvo - rekao je Trnačić.


Ivan Vilibor Sinčić kao temeljne je odrednice programa Živog zida istaknuo socijalni paket, reformu političkog sustava, stvaranje uvjeta za proizvodnju, reformu pravosuđa i promjenu načina rada Narodne banke.





- Želim poručiti našim biračima i svim ljudima Hrvatske da Živi zid nikad neće postati stranka šminkera, elitista koji će tamo negdje iz Sabora držati predavanja. Mi ćemo uvijek biti stranka naroda i građani nam se uvijek mogu slobodno javiti sa svojim problemima koje ćemo nastojati rješavati. Mogu nas pozvati kao što pozovu hitnu pomoć ili vatrogasce. Nikad se nećemo otuđiti od naroda i njihovih problema - zaključio je Sinčić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI