Požežanin Jugović u prvoj rundi aperkatom srušio protivnika iz Splita

Filip Aračić, Mihael Jugović i Željko Krpan
(FOTO: BK Graciano)

21.09.2015. | V.B.
Pregleda: 3476

Član Boksačkog kluba Graciano iz Požege Mihael Jugović u prvoj je rudi pobijedio Luku Banjana iz Splita u prvoj hrvatskoj boksačkoj ligi. U Vukovaru je protekloga vikenda nastupilo 36 boksača iz 10 hrvatskih klubova.

- Prije borbe dogovorili smo taktiku i odlučili ne dopustiti si pravo ni na jednu pogrešku. Nakon kratkog ispitivanja i prilagodbe na protivnikov kontra gard, Mihael je uspio zatvoriti protivnika i nakon prve izmjene napraviti mu prvo brojanje. Već u sljedećem srazu nakon lijevog aperkata protivnik je završio na
podu a njegov trener predao borbu - rekao je trener BK Graciano Željko Krpan i dodao.

- Za naš klub po prvi put je u ring ušao junior Filip Aračić u kategoriji do 66 kilograma. Filip je na bodove izgubio od iskusnijeg Mateja Kneževića iz splitskog kluba Marijan. Zanimljivo je da se Aračić za borbu spremao u Pleternici gdje naš klub također djeluje. U Pleternici stasa nova generacija boksača koje trenira Matej Markota koji nažalost nije bio u Vukovaru.


S osvojena četiri boda BK Graciano i dalje se drži sredine tablice. Sljedeći nastup im je na Otvorenom Prvenstvu Koprivnice početkom listopada.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI