Na punoj liniji kamionom s prikolicom obilazio Polo pa ga udario u bočnu stranu

Prometna u Gradcu
(FOTO: Čitatelj)

20.09.2015. | V. Blašković/L. Galić
Pregleda: 6970

Jutros oko 7 sati u Gradcu u Ulici Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća između Pola i kamiona s prikolicom. Kako nam je javila službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske Nikolina Janković, 32-godišnja vozačica pola započela je skretanje u lijevo te je u nju u tom trenutku udario 50-godišnji vozač kamiona osječkih registarskih oznaka.

- Kad je izišla iz automobila vozačica nije mogla ravno stajati. Kamion je udario u njezinu stranu automobila. Vjerojatno je udarila glavom u prozor koji je prsnuo i glava joj je rasječena - prepričavaju mještani.

Troje putnika iz automobila, majka i njeno dvoje 10-godišnje djece, prevezeni su kolima hitne pomoći u požešku bolnicu gdje su im dijagnosticirane lakše ozlijede.





Kako nam je rekla službenica Janković, vozačica Pola započela je skretanje ulijevo, a da se nije uvjerila da to može napraviti bez ugrožavanja za ostale sudionike u prometu. Naime, u tom je trenutku vozač kamiona započeo pretjecanje te udario u bočnu stranu Pola.

I vozač kamiona i vozačica Pola dobit će prekršajne prijave, vozačica zbog nepropisnog skretanja, a vozač kamiona jer je pretjecanje započeo na punoj liniji i u blizini pješačkog prijelaza, rekla je Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI