¨Želja nam je da to bude pristojan i uredan gradski park kakav Požega zaslužuje¨

Rsdove u parku obišao je gradonačelnik Vedran Neferović sa suradnicima
(FOTO: Lidija Galić)

17.08.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5610

Za oko mjesec dana očekuje se završetka uređenja gradskog parka pored Zvečeva.

- Uređuje se 330 metara obalnog nasipa, radi se pojačanje visine i stabilizacija te uređenje 130 metara staze kroz park. Vrijednost investicije je 438 tisuća kuna, a novac su osigurale Hrvatske vode te u 33-postotnom iznosu Grad Požega. Oko 180 tisuća kuna koštat će postavljanje javne  rasvjete - rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Vedran Neferović.







- Želja nam je ovaj prostor kojeg Požežani koriste u raznim prigodama urediti i dodatno ga, nakon već posađenog drvoreda, pošumljavati kako bi to bio pristojan i uredan gradski park kakav Požega zaslužuje. Članovi povjerenstva za hortikulturu pregledom su utvrdili koje je drveće za rušenje, a u planu je zasaditi nova stabla na način na koji to odredi struka - dodao je Neferović.





- Spin Vallis je osposobio svoje kogeneracijsko postrojenje i porušeno drveće odvozi se u njihovo postrojenje- istaknuo je Nikola Banožić, voditelj Odjela za javnu čistoću i tržnicu u požeškom Komunalcu.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI