Drugi dan kupa: Iznenađenje priredila Croatia, zabijeno 47 golova

NK Dinamo Vidovci - NK Croatia Mihaljevci
(FOTO: Josip Marković)

17.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 4181

I u nedjeljnim utakmicama prvog kola županijskog nogometnog kupa strijelci su bili iznimno efikasni. Na 11 susreta palo je ukupno 47 golova što je 4,27 po utakmici. Najuzbudljivije je bilo u Vetovu gdje su se susreli domaći Kamen i Papuk iz Velike. Nakon 2:2 u regularnom dijelu slavili su domaćini boljim izvođenjem jedanaesteraca 6:4.

Neizvjesno je bilo i u Gradcu gdje je Slaven minimalno s 1:0 pobijedio Jakšić dok su  veliko iznenađenje priredili igrači županijskog drugoligaša Croatije iz Donje Obriježi: Oni su na svom terenu izbacili prošlogodišnje prvake prve županijske nogometne lige Dinamo iz Vidovaca. Nakon 90 minuta bilo je 2:1 za Croatiju.

U ostalim susretima treba izdvojiti uvjerljivu pobjedu Sulkovaca protiv Omladinca iz Čaglina sa 6:1, Lipika koji je s 5:1 bio bolji od Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca te Dinama iz Badljevine koji je slavio istim rezultatom protiv Poljane. Prolaz u drugo kolo osigurali su još Tim osvježenje iz Kuzmice pobjedom 3:1 protiv Dobrovca na domaćem terenu, BSK Buk koji je s 4:0 nadigrao Ovčare, Jovača protiv Parasana iz Golobrdaca pobjedom 3:1 te Lipa koja je kod kuće slavila 2:0 protiv BSK iz Biškupaca.


Za razliku od subotnjih utakmica, u kojima su sve četiri pobjede odnijeli gosti, jedinu nedjeljnu gostujuću pobjedu ostvarili su igrači Dinama iz Rajsavca. Oni su dobili Slavoniju iz Prekopakre rezultatom 4:2. Utakmica Graničara iz Bučja i Hajduka iz Pakraca odigrat će se tek 8. listopada. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI