Na radnom mjestu preminula požeška novinarka Verica Rebrina

Verica Rebrina
(FOTO: Lidija Galić)

24.07.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 17309

Bile smo bliske prijateljice i suradnice više od 25 godina. Bila je uvijek nasmijana, ispunjena i puna života. Veselila se malim stvarima. Obožavala je svoj posao i davala se cijela u njega poput pravog profesionalca. Nikad joj ništa nije bilo teško. Ne mogu doći sebi, rekla nam je novinarka Sanja Najvirt o pokojnoj novinarki Verici Rebrini (56).

Verica je preminula jutros na radnom mjestu u redakciji Soundset radija nakon što se vratila s terena. Posljednji zadatak bio joj je posjet PU požeško-slavonskoj gdje je išla uzeti izjave. Njeni prijatelji kažu kako se posljednjih nekoliko dana žalila na bolove u prsima, ali nije dala da je to uspori.

Iako je prošle godine doživjela lagani moždani udar neumorno je radila do posljednjeg trena.
– Surađivali smo zajedno godinama. Svi su je znali. Nedavno je pričala o mirovini i o tome kako joj se veseli. Trebalo joj je još tri do četiri godine kako bi se maknula od stresa koji ovaj posao nosi – pričaju kolege novinari.


U karijeri dugoj više od 30 godina Verica je radila za Glas Slavonije, Županijski radio Požega, kao vanjski suradnik na Hrvatskoj radioteleviziji radila je u dopisništvu gotovo od prvog dana, godinama je radila za HINA-u, dok je godinu dana provela na mjestu pročelnice za informiranje u gradskoj upravi Požege te posljednji angažman na Soundset radiju.


– I za nas osobno kao kolege i prijatelje njen odlazak je nenadoknadiv gubitak – rekla nam je Sanja Najvirt. Iza Verice ostala je kćer jedinica Ivana (24).

Redakcija 034portala izražava iskrenu sućut obitelji, prijateljima i kolegama. Napustila nas je kolegica kojoj ćemo zauvijek ostati zahvalni i rado je se sjećati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI