Požeški HGSS-ovci u potrazi za bratom i sestrom u BiH: Nestali su prije šest dana

Članovi požeškog HGSS-a u Bosni i Hercegovini
(FOTO: GSS BiH)

22.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4622

U opsežnu potragu za 22-godišnjim mladićem i 5–godišnjom djevojčicom koji su prije šest dana nestali na području Bosne i Hercegovine, uključili su se i članovi požeške stanice Hrvatske gorske službe spašavanja.

Naime, sinoć je preko Državnog centra za zaštitu i spašavanje RH od strane Operativno-komunikacijskog centra Bosne i Hercegovine 112 Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine pristigla molba hrvatskim spašavateljima da se uključe u potragu budući da brata i sestre, koji su nestali na području Brčko distrikta nema već punih pet dana, a potraga za njima u koju su uključene mnogobrojne spasilačke ekipe, koje povremeno broje i do 200 osoba, još nije dala rezultate.

- Čim je došla zamolba kontaktirao sam naše članove. Na teren su iste večeri otišli Josip Ciganović i Miro Mesić s potražnim psom, belgijskom ovčarkom Larom. Nadamo se da ćm im naša pomoć dobro doći jer tamošnje ekipe već su danima uključene u potragu što nije niti malo jednostavno, posebice kada se s vremenom teritorij potrage proširuje na sve veće područje – rekao nam je Josip Kraker, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja, stanica Požega.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI