Muškarac pao s krova kuće na glavu, ozlijedio je kralježnicu i rebra

Ankica Račić
(FOTO: Klementina Malčić)

21.07.2015. | Klementina Malčić
Pregleda: 8036

Pokrivajući kuću crijepom s krova obiteljske kuće u Brodskom Drenovcu pao je 65-godišnji Ante Račić pri čemu je zadobio ozljede glave, kralježnice te napuknuće rebra. Hitno je prevezen u požešku bolnicu.

- Brat Ante, prijatelj i ja smo prekrivali krovište kupatila, nije tu bilo puno posla, možda nekih 100 crjepova. Krenuli smo raditi rano ujutro kako bi izbjegli vrućinu. Sve je bilo u redu do samog završetka posla.




- Otišla sam u kuću po metlu kako bi pomela ostatke sitnog crijepa u prikolici, koja se nalazila ispod krovišta i u jednom trenutku sam čula: - Joj!, bio je to moj brat Anto koji je padao s krovišta. Istrčala sam van te vidjela brata kako je pao u prikolicu, glava mu je bila sva krvava i nije bio pri svijesti - priča nam Antina sestra Ankica Račić.


- I sama imam zdravstvenih problema te zbog bolesnog kuka hodam s pomoću štake, međutim u tom trenutku sam trčala od straha i šoka prema svome bratu. Polegnula sam ga na bok te ga dozivala kako bi došao k svijesti. Bilo je uzalud! Prijatelj je žurno donio vodu te smo ga polili i došao je k svijesti. Upitao je: - Gdje sam?, - Što radim u prikolici? U tom trenutku ni sama nisam znala odgovor na ta pitanja - prepričava nam 61-godišnja Ankica Račić iz Brodskog Drenovca. Nesreća se dogodila jučer ujutro iza 8 sati.



- Jutros sam se čula s njim, kaže da ga sve boli i da se ništa ne brinem. Hvala Bogu, moglo je biti i gore. Još uvijek sam u šoku, brat mi je najvažniji - završila je Ankica.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI