Pojačanje ŠNK Slavonija: ¨Izraziti sam napadač, u sezoni ću zabiti 10 do 15 golova¨

Goran Jurić
(FOTO: FB/ŠNK Slavonija)

20.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4414

- Izraziti sam napadač i nadam se što većem broju golova, barem 10 do 15 u sezoni. Zdrav sam kao dren i to je najbitnije. Spreman sam pomoći Slavoniji i pridonijeti što boljem rezultatu u nadolazećoj sezoni, plasmanu u prvih 5 ekipa – kaže nam 24-godišinjak Goran Jurić, novo pojačanje ŠNK Slavonije koji je u prijelaznom roku došao iz Oriolika iz Oriovca.

- Zadovoljan sam uvjetima u Slavoniji, radom, ekipom, trenerom. Od kluba sam dobio stan na korištenje u Požegi, a ostali uvjeti transfera su tajna između uprave kluba i mene - rekao je Jurić.

Pripreme su počele prošlog tjedna, Jurić je tehnički odlično potkovan i opasan napadač koji je pretprošle sezone bio drugi strijelac Treće lige s 19 golova. Sezonu prije te zabio je 15 golova što garantira da se radi o jednom od ponajboljih igrača u trećeligaškoj konkurenciji proteklih godina.


Prošle sezone je bio najbolji igrač i drugi strijelac kluba sa 7 pogodaka u mreži protivnika, no to je ujedno bila jedna od najlošijih u povijesti Oriolika uopće.


Poslije iznenadnoga odlaska Josipa Martinovića, prvoga klupskoga strijelca u protekloj sezoni, uprava Slavonije tako je brzo reagirala i pronašla novoga igrača, napadača koji bi trebao popuniti upražnjeno mjesto u momčadi plavih te dostojno zamijeniti Martinovića koji će se okušati u austrijskoj trećoj ligi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI