Već sada više od 200 polaznika: ¨Super nam je. Učimo razne načine plivanja, skačemo i ronimo¨

Grgur i Paolo, polaznici Škole plivanja
(FOTO: Lidija Galić)

03.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4454

"Lijepo mi je. Prvi put sam ove godine u školi plivanja. Najviše plivamo. Nekad je malo teško, a nekad i nije. Učimo razne načine plivanja, ronimo i skačemo. Ako je vani toplo, onda je i u vodi toplije", kaže nam Grgur Ludvig iz Požege kojeg smo zatekli kako s prijateljima uživa u kupanju. Za to ga je vrijeme tata strpljivo čekao pored bazena. Grgur ima šest i pol godina, odlučio je naučiti plivati pa su ga roditelji upisali u Školu plivanja na požeškim bazenima.

- Super je ovdje. Plivamo, ronimo, skačemo i spuštamo se niz tobogan. Nije to baš teško i mislim da ću jako brzo naučiti plivati. Ne znam kako mi se zove učitelj, ali je jako dobar – dodao je Grgurov plivački kolega Paolo Oberan. Njega je na bazene dovela danas baka Marija.







- Imamo više od 200 polaznika s kojima radi šest učitelja plivanja. Od danas smo ih podijelili u grupe i svaka će od njih dnevno odraditi po dva školska sata. Vrijeme nam je idealno, djeca su oduševljena i sve ide po planu – rekao nam je prof. Alen Ivanović, voditelj Škole plivanja.

Polaznike primaju još uvijek. Cijena je 150 kuna i ujedno je polaznicima ulaznica za bazene za cijelu sezonu.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI