Je li u centru Požege u subotu izbila masovna tučnjava: ¨Tuklo se 30-ak muškaraca, bilo je i krvi¨

Policija traži djevojku i mladića u Grabarju
(FOTO: Josip Marković)

30.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 13727

Prema tvrdnjama nekoliko naših sugrađana u nedjelju oko četiri sata se dogodila masovna tučnjava u samom centru grada. Tvrde da se na potezu od Lermanove pa sve do Babukićeve ulice međusobno tuklo 30-ak muškaraca te da je čak bilo i krvi.

Iz PU požeško-slavonske na naš je upit najprije odgovoreno da takav slučaj nije zabilježen te ga zbog toga nema u dnevnom izvješću.

Nakon pisanog upita danas smo dobili nešto konkretniji odgovor.


- Policijski službenici su 28. lipnja u 3.59 sati zaprimili dojavu o masovnoj tučnjavi ispred ugostiteljskog objekta. Dolaskom na mjesto događaja te obavljenim razgovorom s 19-godišnjim prijaviteljem utvrđeno je da nije postojalo elemenata narušavanja javnog reda i mira. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja - navodi se u nepotpisanom odgovoru iz PU požeško-slavonske,


Prema tvrdnjama čitatelja muškarci, među kojima je, vjeruju, bilo i maloljetnika, su napadali čak i slučajne prolaznike.

- Bilo je i krvi. Stariji je muškarac toliko jako udario jednog dečka da mu je odmah iz nosa naletjela krv - prepričava mladić koji se u tom trenutku slučajnu našao u pješačkoj zoni jer je krenuo kući nakon noćnog izlaska.

Kaže da su, nakon što se na mjestu događaja pojavila policija, neki od sudionika nasrnuli i na njih.

Više informacija o samom događaju objavit ćemo nakon što policija utvrdi sve okolnosti samog događaja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI