Požega ima atletskog prvaka Slavonije u kategoriji cicibana

Erik Jakovljević (lijevo)
(FOTO: AK Slavonija Žito/Facebook)

22.06.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2917

Požeška atletika dobila je novu mladu nadu. Erk Jakovljević, najmlađi član Atletskog kluba Požega, osvojio je prvo mjesto u finalu Proljetne lige Slavonije i Baranje održanom prošlog tjedna u Gradskom vrtu u Osijeku u kategoriji cicibana (2008. godište i mlađi). Na natjecanju je nastupilo 210 mladih atletičarki i atletičara iz Bošnjaka, Đakova, Požege, Slatine, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Osijeka, a ugostili su ih domaćini iz AK Slavonija Žito.

- Natjecanje ima pet disciplina, održava se u kategorijama od cicibana do mlađih kadeta. Prvo je bila trčanje na 200 metara, pa onda bacanje vortexa, skok u dalj, trčanje na 60 i 100 metara. Boduju se mjesta, prvo tako donosi 100 bodova, drugo 95, treće... Erik je osvojio najveći zbroj bodova za uzrast do 2008. godišta. Jako smo ponosni na njega, a trebam spomenuti i Marija Šipeka koji je bio osmi u uzrastu mlađih kadeta. Uspjeh nije mali jer primjerice samo Atletski klub Slavonija Žito koji se bazira na mladima ima 180 natjecatelja u mlađim kategorijama. Mi ih imamo šest i jedan od tih šestero je pobjednik u kategoriji - pohvalio je Erika Damir Ludvig, predsjednik AK Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI