Požeški nogometaši treći u državi: ¨Da su bili udobniji kreveti u hotelu, bili bismo prvi¨

Domagoj Pojer
(FOTO: Lidija Galić)

16.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5149

Učenici požeške Katoličke osnovne škole osvojili su treće mjesto na Državnom školskom prvenstvu u nogometu za pete i šeste razrede. Natjecanje je održano u Vinkovcima, a mladi su požeški nogometaši odličan plasman za svoju školu izborili među puno većim školama od kojih neke imaju gotovo 1.500 učenika. Danas su im na tome čestitali požeški gradonačelnik Vedran Neferović i dogradonačelnik Darko Puljašić.






- Biti među tri ekipe u državi u bilo kojem sportu je veliki uspjeh i sretan sam da ste u tome uspjeli. Nadam se da ćete se i ubuduće sa svojom Katoličkom školom pojavljivati na još više natjecanja – rekao je gradonačelnik Neferović.


- Naša je škola mala i ima samo 20-ak dječaka u petim i šestim razredima koji su uopće mogli sudjelovati na ovom natjecanju. Time je njihov uspjeh još veći – dodao je ravnatelj Katoličke škole Želimir Žuljević.





- Bilo je teško. Bilo nas je četiri ekipe iz četiri regije. Prvu smo utakmicu izgubili. Hotel je bio odličan, samo što su malo kreveti bili neudobni. Da su bili udobniji kreveti sigurno bi bili prvi, ali dobro je i ovo. Ekipa iz Svete Nedelje je imala najviše navijača i oni su osvojili prvo mjesto. Dečki iz Zadra su nas zadirkivali, ali bilo je jako dobro i dobro smo se zabavljali – kaže mladi nogometaš Domagoj Pojer.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI