Otvoreno dječje igralište u Blacku, klinci oduševljeni (foto)

Svečano otvaranje dječjeg igrališta u Blacku
(FOTO: Udruga Radost/Facebook)

30.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4819

Udruga za pomoć djeci i mladima "Radost" iz Pleternice nastavlja s projektima koji će poboljšati životni standard mještana na pleterničkom području. Nakon nedavne izgradnje igrališta u Gradcu, danas je otvorila i dječje igralište sa sjenicom u Blacku. Udruga ga je većim dijelom financirala donacijama i vlastitim sredstvima, 5.000 kuna donirao im je HEP dok je Grad Pleternica poklonio zemljište.






- To je projekt vrijedan 32.000 kuna koje smo uspjeli namaknuti uglavnom vlastitim sredstvima i donacijama. Pri radovima su nam pomogli mještani - rekao nam je Darinko Soldo, predsjednik Udruge Radost.






Na svečanom otvorenju dječjeg igrališta, koje sadrži ljuljačke, klackalice, pješčanik, tobogan i druge sprave za dječju igru okupio se veliki broj mještana, pogotovo roditelja s malom djecom koja su oduševljena. Vrpcu je svečano prerezao dogradonačelnik Pleternice Domagoj Katić, a novo je igralište blagoslovio kuzmički župnik Josip Krpeljević.





























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI