Teško ozlijeđeni mačak pomaže drugim životinjama da se oporave (foto)

Mačak Russell s lanetom
(FOTO: Facebook)

20.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3444

Mačak Russell proveo je već godinu i pol dana u klinici za životinje u Sjevernoj Karolini (SAD), nakon što je njegov dom izgorio u požaru. Russell je tom prilikom pretrpio teške ozljede - opekline po licu i tijelu, izgubio je dijelove ušiju i nosa. Kako teče njegov dugotrajni oporavak, Russell se želi sprijateljiti sa svakom životinjom koja dođe na veterinarsku njegu u ovu kliniku koja je inače specijalizirana za hitni prijem ozlijeđenih životinja i njihovo liječenje do oporavka.

Klinika je na svojoj Facebook stranici objavljivala novosti o napretku Russellovog liječenja, ali i zanimljivostima u njegovu životu te su tako zainteresirali mnoge za ovog mačka. Primjerice, prošlog je tjedna u kliniku dovedeno lane koje se izgubljeno našlo u naselju i ozlijedio ga je pas. Russell je lanetu poželio dobrodošlicu, cijelog ga je oblizao i ponudio mu svoj krevet. Djelatnici klinike kažu da Russell ipak najviše voli pse (da, pse!) prema kojima pokazuje neizrecivu ljubav i nježnost.







"Russell je vrlo drag mačak i pun je ljubavi. Postao je naš miljenik jer je najdulje ostao ovdje i ne znamo kad će se potpuno oporaviti, ali još uvijek nije zdrav. Prošao je nekoliko operacija. Međutim, koliko god bude morao ostati, brinut ćemo se za njega", rekla je Megan Maus, veterinarska tehničarka, prenosi Huffington Post.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI