Unatoč vrlo teškoj stazi, požeški biciklisti opet među najboljima

S utrke u Orahovici
(FOTO: Lux Racing Team)

19.05.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3162

Na 7. XC utrci regionalne Slavonske brdsko biciklističke lige "Srednjovjekovnim stazama", održanoj u Orahovici, požeški su biciklisti ponovno bili uspješni. Požeški biciklistički klub LUKS Racing Team natjecao se s pet, a BBK Požega s osam svojih vozača.

- Na mokroj i skliskoj stazi  u šumskom dijelu iznad jezera, naši biciklisti su odvezli dobre utrke i osvojili tri medalje. U kategoriji kadeta Marko Budimlić je osvojio prvo mjesto u utrci od tri kruga što je bilo nešto manje od devet kilometara te je drugoplasiranog ostavio s razlikom preko tri minute. U istoj utrci nastupio je i Nino Pavičić koji je bio četvrti. U kategoriji veterana Krešimir Pavičić je u utrci od četiri kruga osvojio četvrto mjesto s malim zaostatkom za trećeplasiranim. U kategoriji juniora Zvonko Pedić bio je prvi, a u kategoriji Elite Matej Skuzin osvojio je treće mjesto - rekao nam je Igor Marač, predsjednik Lux Racing teama.







Članovi BBK Požega natjecali su se u četiri kategorije.

- Staza je bila iznimno teška i fizički i tehnički, posebice zbog blata, te se mijenjala iz kruga u krug. U najjačoj Elite kategoriji Marko Batori osvojio je drugo mjesto, odmah iza viceprvaka Hrvatske koji mu je pobjegao u završnom sprintu za samo jednu sekundu. Marko sve više pokazuje dobre rezultate zimskih priprema te nema sumnje kako će i dalje biti u samom vrhu Elite kategorije. Filip Štimac u istoj je kategoriji bio peti, Mihael Pandžić sedmi, Mateo Verhas osmi, a  Josip Pavičić deseti. U kategoriji Masters B Goran Pavić je osvojio treće mjesto dok je u kategoriji Masters A Mihael Rukavina bio deseti. Dorian Verhas bio je peti u  vrlo brojnoj kategoriji Sport - doznajemo od Josipa Pavičića iz BBK Požega.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI