Mislite na svoje zdravlje, prije upotrebe servisirajte klima uređaj

Servis klima uređaja
(FOTO: Ilustracija)

19.05.2015. | Elektro-dom
Pregleda: 3395

Sezona rada klima uređaja u životnim i radnim prostorima te automobilima na samom je pragu. Brinete li se za vaše zdravlje? Jeste li prije upotrebe klima uređaja provjerili njegovu ispravnost, razinu plina i filtre zraka?

Cijena servisa klima uređaja u Elektro-domu iznosi 150 kn. Informacije i narudžbe na tel. 098 705 938 (Marko Paus, Elektro-dom)

Zrak iz klima uređaja koji se redovito ne održavaju često je loše kvalitete, a ponekad i neugodnog mirisa. Vlažna prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja čine plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, pljesni i gljivica, pogotovo tijekom hladnih perioda u godini kada klima uređaj ne radi. Ako prije sezone rada klima uređaja ne očistite filtre i sam uređaj iz njega direktno u prostor u kojemu boravite izlaze bakterije, gljivice, mikroorganizmi...


Izloženost tim agensima može dovesti do neugodnih reakcija i kroničnih bolesti. Najčešće tegobe vezane za to su nadraženost sluznice očiju nosa i grla, kašalj, glavobolja itd. Pregledom Vašeg uređaja ovlašteni serviser Elektro-doma utvrdit će sve potrebne zahvate koji će dovesti uređaj u besprijekorno funkcioniranje kako se ne bi narušavalo zdravlje ljudi koji borave u klimatiziranoj prostoriji ili automobilu.


Pored zdravstvenih razloga postoje i tehnički razlozi redovnog servisa kao što su kontrola rashladnog medija (plina) i ostalih dijelova uređaja koji osiguravaju kvalitetan i ispravan rad, produžuju životni vijek klima uređaja te ostvaruju znatne uštede u potrošnji električne energije. Nakupine prašine, peludi i sličnih "nevidljivih" čestica u klima uređaju dovodi do smanjene prolaznosti zraka kroz klimu što znatno utječe na učinkovitost uređaja te smanjuje njegov životni vijek.



Elektro dom posjeduje certifikat za ugradnju popravke i servise klima uređaja te specijalne alate i opremu kojom brzo i kvalitetno vršimo popravke i ugradnju ujedno vršimo usluge izrade el. instalacija, popravak kućanskih aparata, TV i audio opreme.

Cijena servisa klima uređaja je 150 kn. Informacije i narudžbe na tel. 098 705 938 (Marko Paus, Elektro-dom)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI