Moli Komunalac da pokose gradsko zemljište, poručuju joj neka pokosi sama

Mirjana Marketanović
(FOTO: Lidija Galić)

13.05.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 13983

"Svake godine moram moliti u Komunalcu da dođu pokositi ispred moje kuće. To je gradsko zemljište i ne znam zašto to iz godine u godinu predstavlja problem. Bio je kod mene komunalni redar, rekao je da mora provjeriti je li riječ o gradskom zemljištu. Nakon toga se javio i rekao da mu je potvrđeno da je riječ o gradskoj zemlji i da će pokositi, međutim ništa od toga", požalila nam se Mirjana Marketanović iz Ulice kneza Trpimira u Požegi.






Kaže da nitko ne održava ni živicu ispred njezine kuće koja je također u vlasništvu Grada.


- Stalno ih moram zivkati i moliti da to srede. Čak su mi rekli da bih mogla to malo sama pokositi i orezati živicu. Pa ne mogu ja kupovati kosilicu i škare da bih radila njihov posao. Jednom sam zakasnila s plaćanjem komunalne naknade i odmah je došla opomena. Kad sam preuređivala stan pred kućom je stajao građevinski materijal i vrlo brzo je došao komunalni redar upozoriti me da to moram maknuti, a kad trebaju pokositi travu, onda ih nema - dodaje Mirjana.

- U ovoj kući živim šest godina i stalno se s njima gnjavim i molim. Ne mogu se više natezati s njima. Zmije će mi se tu nakotiti. Plaćam komunalnu naknadu kao i svi drugi. Zašto im je to problem? - pita na kraju Mirjana.





- Točno je da je riječ o gradskom zemljištu kao što je to ispred svih kuća na Sajmištu, ali ljudi to sami kose i održavaju. I ispred moje kuće je gradsko zemljište pa sam održavam i kosim. Radimo prema nalogu iz Grada i kada dobijemo nalog za košenje ispred kuće gospođe Marketanović, to ćemo i učiniti. Za sada nam to nije u planu - rekao nam je Nikola Banožić, voditelj Odjela za javnu čistoću i tržnicu u Komunalcu d.o.o.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI