Platinum vas poziva na besplatnu kavu i otvorenje novouređene terase

PLATINUM bar & disotheque
(FOTO: Platinum)

06.05.2015. | Platinum
Pregleda: 5513

Kao vodeći klub za noćni provod u požeškom kraju proteklih nekoliko mjeseci PLATINUM bar & discotheque dokazao je da se granice ugostiteljstva mogu itekako pomaknuti i ponuditi gostima nešto potpuno novo i drugačije.

Ovog petka 08.05.2015. od 08-14 sati svojim gostima predstaviti će idealno mjesto za opuštanje te guštanje u vrhunskoj kavi, cijeđenim sokovima, koktelima itd. i sve to na ugodnoj novouređenoj terasi sa osvježenim eksterijerom. Od sada ćete moći započeti dan uz vrhunsku kavu te čašu punu zdravlja u obliku 100% prirodnih cijeđenih sokova bez dodataka vode ili šećera.

Bogata ponuda pića koju ste do sada mogli kušati samo radnim danima PLATINUM discotheque sada je dostupna svakodnevno na jedinstvenoj PLATINUM terasi. Iz svoje ponude izdvajaju popularne koktele a proteklog vikenda u PLATINUMU su predstavljeni i XXL kokteli od 1L što je atraktivan proizvod kakav ste mogli viđati samo na popularnim ljetnim destinacijama na Jadranu.


"Rezerviraj i opusti se" novi je slogan PLATINUMA sa kojim Vas pozivaju da ovog ljeta osim stolova i separea u disco clubu svoje mjesto možete osigurati i na ljetnoj terasi te guštati u svojim omiljenim napitcima. I to nije sve. PLATINUM bar & discotheque pomoći će Vam u organizaciji rođendanskih proslava i sličnih događanja za koja također možete rezervirati mjesta unaprijed. Sve rezervacije mjesta obavljaju se isključivo na broj 091 556 1798.




Posjetite PLATINUM bar & discotheque ljetnu TERASU ovog petka 08.05. od 08-14 sati jer sve goste očekuje besplatna FRANCK kava, degustacija cijeđenih sokova, bezalkoholnih koktela, hladna zakuska te posebna iznenađenja.

Dobrodošli u PLATINUM BAR & DISCOTHEQUE!

Facebook: www.facebook.com/platinumpozega


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI